Unique Social's logotype

Unique Social

Social Media · Denmark
Description
Unique Social  er et professionelt bureau inden for premium influencers med fokus på mode og livsstil. Hos Unique Social giver annoncøren adgang til nogle af de mest eftertragtede influencers med høj integritet og troværdighed.

Unique Social repræsenterer en bred vifte af influenter lige fra den up-and-coming it-girl med et par tusinde engagerede følgere, og hele vejen til Josephine Skriver, som har Danmarks største Instagram med over 5 millioner følgere.

Vi tror på vores værdier: gennemsigtighed og troværdighed. Vores tilgang til influencer marketing er baseret på vores værdier samt data, for at skabe det bedste match mellem influent og brand.

Vores influenter er content creators. Det er hvad de gør bedst, og deres evner rækker længere end deres egne platforme. N2ogle influenter har sans for at fange inspirerende billeder, som kan bruges på digitale platforme, nogle har ekspertise som kan bruges til PR, mens andre har charmerende personligheder, som er god til video eller events. Forskellige influenter har forskellige interesser, som dækker over forskellige områder. Hvad end det omhandler mode, skønhed, rejse, teen, mor/far, interiør, tech, mad, business eller…
18-45
Age
50%
Males
50%
Females
Click the button on products to create an inquiry